Wie zijn wij?

Specialisten in woningverhuur, en dat merk je!

RentalPoint is dé huur- & verhuurspecialist in Spanje, met huurwoningen voor lange termijn en incidenteel enkele koopwoningen welke wij als service te koop aanbieden voor onze opdrachtgevers. RentalPoint beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en is gecontroleerd en goedgekeurd door de Comunidad Valenciana. Voor u de ultieme garantie dat u met betrouwbare mensen te maken heeft. Mensen waarbij uw huurbelangen in goede handen zijn. Maar natuurlijk ook mensen met de specialistische kennis van het huren en verhuren van onroerend goed objecten in Spanje in al haar facetten.

Een kwestie van vertrouwen!
Niet voor niets zeggen wij: “met eerlijkheid en openheid zijn huurder en verhuurder het meest gediend”. Wij beseffen heel goed dat het huren of verhuren van een huis in Spanje een belangrijke beslissing is. Dan denkt u heel goed na voordat u deze beslissing neemt. Een weloverwogen beslissing ontstaat echter alleen als alle feiten en mogelijkheden bekend zijn. Niet in de laatste plaats de additionele huurkosten. RentalPoint vermeldt dan ook bij elke woning precies de kosten waar u bij het aangaan van een huurovereenkomst rekening mee dient te houden. Eerlijk en open. Gewoon een kwestie van vertrouwen. Daarbij krijgt u de zekerheid van een professionele organisatie, met een meerjarige ervaring in Spanje en wettelijk goedgekeurde huurovereenkomsten, met automatische verlenging en die altijd onder toepassing zijn van de Spaanse huisvestingswet.

Heeft u de woning?
Wij hebben huurders die wachten op uw woning! Met de huidige huizenmarkt in Spanje, is het voor veel woningeigenaren nog steeds een lastige opgave om de woning te verkopen. Zelfs als de vraagprijs ver beneden de waarde is, blijkt dat de animo van potentiële kopers nog altijd laag is. Nu kunt u natuurlijk rustig de toekomstige ontwikkelingen even afwachten. Dit kan als u zelf nog niets anders gekocht heeft. Maar wat wanneer u al een aanbetaling op een woning gedaan hebt, of, erger nog, wanneer u binnenkort een andere woning moet afnemen en uw huidige woning is nog steeds niet verkocht? In dat geval is het verhuren van uw woning zeker geen verkeerde optie.

Kennismaken met RentalPoint?
Bent u op zoek naar een huurwoning in Spanje voor lange termijn, of bent u woningeigenaar en wilt u meer informatie omtrent uw mogelijkheden bij verhuur? Neem dan contact op met RentalPoint. Graag leggen wij uit welke meerwaarde wij u als uw eigen verhuurkantoor in Spanje kunnen bieden. Helder, duidelijk en gegarandeerd goed. En dat is voor u een hele huurzorg minder!